nieuws

Brandwering

bouwbreed

Een werknemer van Plegt-Vos Stoffels uit Bemmel brengt een brandwerende laag aan in een luchtkanalenkoker in het nieuwe regionale gezondheidscentrum (RGC) in Zevenaar. De vloerlaag, die bestaat uit isolatiemateriaal, wordt ingesmeerd met Applicom-C+, een brandwerende coating die kabel- en leidingdoorvoeren in vloeren brandwerend afdicht.

Een werknemer van Plegt-Vos Stoffels uit Bemmel brengt een brandwerende laag aan in een luchtkanalenkoker in het nieuwe regionale gezondheidscentrum (RGC) in Zevenaar. De vloerlaag, die bestaat uit isolatiemateriaal, wordt ingesmeerd met Applicom-C+, een brandwerende coating die kabel- en leidingdoorvoeren in vloeren brandwerend afdicht.
Het RGC, dat naast het Zevenaarse streekziekenhuis ligt, is ontworpen door Wiegerinck Architecten uit Arnhem. Wiegerinck ook betrokken bij de nieuwbouw en renovatie van het ziekenhuis zelf, dat eveneens wordt uitgevoerd door Plegt-Vos Stoffels. Het gaat onder andere om de renovatie van diverse poliklinieken, uitbreiding van de spoedeisende hulp en uitbreiding van het operatiekamercomplex. Medio oktober wordt het gezondheidscentrum opgeleverd.

Reageer op dit artikel