nieuws

Bouwvakker maakt dodelijk val van steiger

bouwbreed

Een 61-jarige man uit het Duitse Niedeggen is zaterdagmorgen om het leven gekomen door een val van een steiger in het Limburgse Geleen. De bouwvakker was met een slang beton aan het storten tussen twee wanden van de uitbouw van een juwelierspand aan de Annastraat. Door nog onbekende oorzaak verloor hij daarbij zijn evenwicht en viel hij 5 meter omlaag. De man was op slag dood. Politie en arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld.

Een 61-jarige man uit het Duitse Niedeggen is zaterdagmorgen om het leven gekomen door een val van een steiger in het Limburgse Geleen. De bouwvakker was met een slang beton aan het storten tussen twee wanden van de uitbouw van een juwelierspand aan de Annastraat. Door nog onbekende oorzaak verloor hij daarbij zijn evenwicht en viel hij 5 meter omlaag. De man was op slag dood. Politie en arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld.

Reageer op dit artikel