nieuws

Wiltec Purple voor de gevoelige ondergrond

bouwbreed Premium

SHrS Wiltec presenteert met de nieuwe Wiltec Purple een maskeertape voor gevoelige ondergronden. De paarse tape is voorzien van een cr ê pe papieren drager met een speciale kleeflaag, die ook na vier weken nog goed is te verwijderen en geen kleefresten achterlaat.

SHrS Wiltec presenteert met de nieuwe Wiltec Purple een maskeertape voor gevoelige ondergronden. De paarse tape is voorzien van een cr ê pe papieren drager met een speciale kleeflaag, die ook na vier weken nog goed is te verwijderen en geen kleefresten achterlaat.
Ook de ondergrond wordt niet aangetast, waardoor de tape met name geschikt is voor behang, papier en niet uitgeharde verflagen. De tape is bestand tot 60 graden Celsius. Hij kan binnen en buiten worden gebruikt. Er zijn verschillende breedtes, van 19 tot 50 millimeter.

Reageer op dit artikel