nieuws

Vlonder

bouwbreed

Op het Utrechtse kantorenpark Papendorp zijn medewerkers van Van Wijk Nieuwegein begonnen met de bouw van een vlonder langs de grote vijver. De vlonder en ook de bruggen over het water en de wandelpaden eromheen zijn gebouwd ter ontspanning voor de kantoormedewerkers die tijdens de pauze een ommetje willen maken. Net als menig kantorenpark wil Papendorp zich onderscheiden door beeldbepalende gebouwen die zijn opgenomen in een landschappelijke omgeving. Waterpartijen, veel groen, geen hekken en afzetting, en een houten vlonder langs het water passen in dat beleid.

Op het Utrechtse kantorenpark Papendorp zijn medewerkers van Van Wijk Nieuwegein begonnen met de bouw van een vlonder langs de grote vijver. De vlonder en ook de bruggen over het water en de wandelpaden eromheen zijn gebouwd ter ontspanning voor de kantoormedewerkers die tijdens de pauze een ommetje willen maken. Net als menig kantorenpark wil Papendorp zich onderscheiden door beeldbepalende gebouwen die zijn opgenomen in een landschappelijke omgeving. Waterpartijen, veel groen, geen hekken en afzetting, en een houten vlonder langs het water passen in dat beleid.

Reageer op dit artikel