nieuws

VastNed koopt Haagse Parkstraat 101-109

bouwbreed Premium

VastNed Offices/Indus­trial heeft zijn Haagse kantorenportefeuille versterkt met de aankoop van het monumentale pand Parkstraat 101-109. De prijs bedraagt 9,6 miljoen euro inclusief kosten. Dat komt neer op 160 euro per meter, een prijs die onder het huidige marktniveau in Den Haag ligt. Het netto aanvangsrendement bedraagt 5 procent. VastNed verwacht dat dit rendement omhoog kan juist omdat de huidige huur ruimte biedt voor verhoging. Volgens Hans Pars, de chef investeerder van VastNed, gaat het om een ook in de toekomst goed verhuurbaar pand. Momenteel wordt het hele pand gehuurd door advocaten- en notarissenkantoor BarentsKrans.

VastNed Offices/Indus­trial heeft zijn Haagse kantorenportefeuille versterkt met de aankoop van het monumentale pand Parkstraat 101-109. De prijs bedraagt 9,6 miljoen euro inclusief kosten. Dat komt neer op 160 euro per meter, een prijs die onder het huidige marktniveau in Den Haag ligt. Het netto aanvangsrendement bedraagt 5 procent. VastNed verwacht dat dit rendement omhoog kan juist omdat de huidige huur ruimte biedt voor verhoging. Volgens Hans Pars, de chef investeerder van VastNed, gaat het om een ook in de toekomst goed verhuurbaar pand. Momenteel wordt het hele pand gehuurd door advocaten- en notarissenkantoor BarentsKrans.

Reageer op dit artikel