nieuws

Tru-Bond verbindt vele soorten materialen

bouwbreed

SHrS Multiweld is de exclusieve importeur voor de Benelux geworden van Devcon lijmen. De bekendste producten van dit Amerikaanse bedrijf zijn epoxy- en methacrylaatlijmen om metaal, kunststof en hout met elkaar te verbinden.

SHrS Multiweld is de exclusieve importeur voor de Benelux geworden van Devcon lijmen. De bekendste producten van dit Amerikaanse bedrijf zijn epoxy- en methacrylaatlijmen om metaal, kunststof en hout met elkaar te verbinden.
De nieuwste serie bestaat uit uv-hardende lijmen. Eenmaal aangebracht kunnen deze lijmen nog uren open en bloot blijven liggen. Maar als de lijm wordt behandeld met een speciaal uv-licht, verhardt hij binnen enkele seconden.
De uv-lijmen worden verkocht onder de naam Tru-Bond. Het type TR-Bond 18100 verbindt glas met glas, maar ook ongelijke materialen zoals staal en aluminium. De lijm hardt uit tot een starre polymeer verbinding als hij wordt onderworpen aan uv-licht. De 18200 serie verbindt kunststoffen, zoals abs, acrylic en polycarbonaat. Deze lijm vormt een flexibele verbinding met veerkracht en schokbestendigheid.
De TR-Bond 18300 is een transparante coating die kan worden geschilderd.

Reageer op dit artikel