nieuws

Trillen en heien

bouwbreed

Ter hoogte van Station Rai gaat de Noord-Zuidlijn de A10-zuid passeren. De viaducten voor deze passage zijn vorig jaar zomer gemaakt. In het verlengde van de viaducten moet, in de richting van station Zuid, nog ongeveer 250 meter tunnel worden gemaakt. Er worden onder andere damwanden getrild, betonpalen geheid en grond afgegraven voor de aanleg van deze tunnel. In de middenberm van de A10 worden damwanden geslagen. Foto: Dijkstra

Ter hoogte van Station Rai gaat de Noord-Zuidlijn de A10-zuid passeren. De viaducten voor deze passage zijn vorig jaar zomer gemaakt. In het verlengde van de viaducten moet, in de richting van station Zuid, nog ongeveer 250 meter tunnel worden gemaakt. Er worden onder andere damwanden getrild, betonpalen geheid en grond afgegraven voor de aanleg van deze tunnel. In de middenberm van de A10 worden damwanden geslagen. Foto: Dijkstra

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels