nieuws

Terugwinfilters AWB

bouwbreed Premium

Fabrikant AWB CV-Ketels uit Helmond heeft de webwinkel www.awbfilters.nl geopend voor het bestellen van wtw-filters. Filters van wtw (warmteterugwin)-installaties moeten elk half jaar worden vervangen, wil de unit optimaal functioneren. Dan blijft de luchtkwaliteit goed en het energieverbuik laag, aldus AWV. In de praktijk blijkt het hieraan nogal eens te schorten. Dat komt doordat gebruikers niet weten waar de filters te kopen en hoe ze te vervangen. Via de nieuwe website kunnen consumenten en installateurs de juiste filters bestellen.

Fabrikant AWB CV-Ketels uit Helmond heeft de webwinkel www.awbfilters.nl geopend voor het bestellen van wtw-filters. Filters van wtw (warmteterugwin)-installaties moeten elk half jaar worden vervangen, wil de unit optimaal functioneren. Dan blijft de luchtkwaliteit goed en het energieverbuik laag, aldus AWV. In de praktijk blijkt het hieraan nogal eens te schorten. Dat komt doordat gebruikers niet weten waar de filters te kopen en hoe ze te vervangen. Via de nieuwe website kunnen consumenten en installateurs de juiste filters bestellen.

Reageer op dit artikel