nieuws

Slopers-associatie kiest nieuwe voorzitter

bouwbreed

Bij het congres van de Europese associatie van slopers, de European Demolition Association (EDA) is de Fransman Yves Canessa gekozen tot voorzitter. De Italiaan Guiseppe Panseri werd herkozen tot vice-voorzitter.

Bij het congres van de Europese associatie van slopers, de European Demolition Association (EDA) is de Fransman Yves Canessa gekozen tot voorzitter. De Italiaan Guiseppe Panseri werd herkozen tot vice-voorzitter.
Er is meteen werk aan de winkel, want het congres verliep tumultueus. De afgevaardigden konden het niet eens worden met welke opdracht de lobbyist naar ‘Brussel’ zou worden gestuurd om het profiel van EDA naar Europees niveau op te krikken.
Nog geen derde van de dertig Europese landen in de EDA is vertegenwoordigd en vooral enkele grote landen ontbreken. Canessa en Panteri hebben aangekondigd gesprekken met diverse landen aan te gaan. Duitsland zou inmiddels bijna over de streep zijn en zou overwe gen weer lid te worden.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels