nieuws

Serviceorganisaties Kone samengevoegd

bouwbreed

Kone Lalesse en Borga-Bijstede gaan samen verder als Kone Gevelliftinstallaties. Tot nog toe waren dat twee aparte bedrijven. Kone verwacht de klanten beter te kunnen bedienen met het samenvoegen van beide service-organisaties.

Kone Lalesse en Borga-Bijstede gaan samen verder als Kone Gevelliftinstallaties. Tot nog toe waren dat twee aparte bedrijven. Kone verwacht de klanten beter te kunnen bedienen met het samenvoegen van beide service-organisaties.
Kone nam Borga-Bijstede over in september vorig jaar. Lasalle valt sinds begin 2006 onder Kone.
De integratie van Borga-Bijstede en Lalesse heeft volgens Kone geen gevolgen voor het personeel. Het nieuwe bedrijf onderhoudt gevelinstallaties volgens het service- en onderhoudscontract Kone Collection.

Reageer op dit artikel