nieuws

Schilder dood na val van brandtrap

bouwbreed Premium

Een 58-jarige schilder is maandagochtend rond kwart voor negen tijdens werkzaamheden aan de Prinsessegracht in Den Haag dodelijk ten val gekomen. Dat maakte de politie bekend.

Een 58-jarige schilder is maandagochtend rond kwart voor negen tijdens werkzaamheden aan de Prinsessegracht in Den Haag dodelijk ten val gekomen. Dat maakte de politie bekend.
De Hagenaar werkte ter hoogte van de derde etage op het plateau van een brandtrap. Het plateau kwam plotseling los en viel naar beneden. Een tweede schilder die samen met het slachtoffer op de brandtrap aan het werk was, kon zich ternauwernood aan een beugel in de gevel vastgrijpen, het slachtoffer viel met het plateau mee. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De Arbeidsinspectie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.

Reageer op dit artikel