nieuws

Port City

bouwbreed Premium

Port City

 In het oostelijk deel van de Rotterdamse Waalhaven is Boskalis in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam bezig met het dempen van een terrein waar in totaal 32.000 vierkante meter kantoorruimte wordt gebouwd, verdeeld over vier kantoorgebouwen. Twee daarvan zijn al verhuurd en worden eind 2009 opgeleverd. Ook komt er een verdiepte overdekte parkeergarage met 800 plaatsen, met daarop een openbaar gebied van 13.000 vierkante meter. Het nieuwe gebied, Port City genaamd, is bestemd voor havengerelateerde activiteiten. De eerste twee kantoren zijn afgenomen door logistiek dienstverlener Broekman Groep en de Beneluxvestiging van het Taiwanese Evergreen Marine. Het concept ontwerp van Port City is van Ector Hoogstad Architecten..

 In het oostelijk deel van de Rotterdamse Waalhaven is Boskalis in opdracht van het Havenbedrijf Rotterdam bezig met het dempen van een terrein waar in totaal 32.000 vierkante meter kantoorruimte wordt gebouwd, verdeeld over vier kantoorgebouwen. Twee daarvan zijn al verhuurd en worden eind 2009 opgeleverd. Ook komt er een verdiepte overdekte parkeergarage met 800 plaatsen, met daarop een openbaar gebied van 13.000 vierkante meter. Het nieuwe gebied, Port City genaamd, is bestemd voor havengerelateerde activiteiten. De eerste twee kantoren zijn afgenomen door logistiek dienstverlener Broekman Groep en de Beneluxvestiging van het Taiwanese Evergreen Marine. Het concept ontwerp van Port City is van Ector Hoogstad Architecten..

Reageer op dit artikel