nieuws

Nieuwe bestemming

bouwbreed

In Leidschenveen is een timmerman bezig met het maken van een nieuwe houten dak voor het Natuur en Milieu Educatie Centrum. In opdracht van de gemeente Den Haag werkt bouwbedrijf Van der Meij aan de herbouw van boerderij Landzigt. De originele boerderij Landzigt stamt uit 1853 en is op zijn oude locatie al jaren geleden gedemonteerd om nu, tevens als leerlingbouwplaats, weer te worden opgebouwd en een nieuwe bestemming te krijgen.

In Leidschenveen is een timmerman bezig met het maken van een nieuwe houten dak voor het Natuur en Milieu Educatie Centrum. In opdracht van de gemeente Den Haag werkt bouwbedrijf Van der Meij aan de herbouw van boerderij Landzigt. De originele boerderij Landzigt stamt uit 1853 en is op zijn oude locatie al jaren geleden gedemonteerd om nu, tevens als leerlingbouwplaats, weer te worden opgebouwd en een nieuwe bestemming te krijgen.

Reageer op dit artikel