nieuws

Multi ontwikkelt 150 winkels in Dresden

bouwbreed

Multi Development ontwikkelt in het hartje van Dresden een winkelcentrum op het terrein van het vroegere Centrum-warenhuis aan de vermaarde Pragerstra ss e. De Dresdener aannemers Brückner Grundbau en ARD zijn al begonnen met de aanleg van de bouwput. De bouw van het eigenlijke winkelcentrum, begint in september. Eind 2009 moeten de werkzaamheden zijn afgero nd.

Multi Development ontwikkelt in het hartje van Dresden een winkelcentrum op het terrein van het vroegere Centrum-warenhuis aan de vermaarde Pragerstra ss e. De Dresdener aannemers Brückner Grundbau en ARD zijn al begonnen met de aanleg van de bouwput. De bouw van het eigenlijke winkelcentrum, begint in september. Eind 2009 moeten de werkzaamheden zijn afgero nd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels