nieuws

Mortels Sika makkelijk te verwerken

bouwbreed

SHrS Gemakkelijker te verwerken. Dat is het grootste voordeel van de vernieuwde giet- en egalisatiemortels van Sika. In deze cementueuze mortels zijn vernieuwde polymeren verwerkt en er is nanotechnologie bij toegepast. Ze zijn daarom ook beter van kwaliteit en duurzamer.

SHrS Gemakkelijker te verwerken. Dat is het grootste voordeel van de vernieuwde giet- en egalisatiemortels van Sika. In deze cementueuze mortels zijn vernieuwde polymeren verwerkt en er is nanotechnologie bij toegepast. Ze zijn daarom ook beter van kwaliteit en duurzamer.
Er zijn vier mortels vernieuwd. De Sika Ondersabelingsmortel N is een mortel voor het ondersabelen van constructies als voetplaten van masten en vangrails en dergelijke. De Sika Grout 212 N is een gietmortel met krimpcompensatie voor het aangieten van prefab betonsparingen en machinefundaties. De Sika Grout 212 Vezel N is een gietmortel met kunststofvezels en krimpcompensatie om onder andere galerijen en balkondiktekanten te verhogen. Het materiaal is ook geschikt om verankeringen in te gieten. De Sika Level 200 is een nivelleer-egalisatiemortel voor (binnen)vloeren van 0,5 tot 10 millimeter.

Reageer op dit artikel