nieuws

Mestsilo verplaatst

bouwbreed Premium

Met een telescoopkraan van Kraanbedrijf G. Sierdsma uit Sondel wordt een 9000 kilo zware mestsilo, met een doorsnede van bijna 15 meter, verplaatst. De silo stond de nieuwbouw van een veehouderbedrijf in Sondel in de weg. Heeres Mixpomptechniek uit Abbega, een bedrijf dat ervaring heeft in het verplaatsen van mestsilo’s, werd voor de klus ingeschakeld. Aanvankelijk verwachtte Gerrit Heeres (op foto links) dat hij de silo in twee stappen moest verplaatsen, maar het lukte in één keer.

Met een telescoopkraan van Kraanbedrijf G. Sierdsma uit Sondel wordt een 9000 kilo zware mestsilo, met een doorsnede van bijna 15 meter, verplaatst. De silo stond de nieuwbouw van een veehouderbedrijf in Sondel in de weg. Heeres Mixpomptechniek uit Abbega, een bedrijf dat ervaring heeft in het verplaatsen van mestsilo’s, werd voor de klus ingeschakeld. Aanvankelijk verwachtte Gerrit Heeres (op foto links) dat hij de silo in twee stappen moest verplaatsen, maar het lukte in één keer.

Reageer op dit artikel