nieuws

Kabelvervanging Vredenburg

bouwbreed Premium

In het centrum van Utrecht zijn medewerkers van Ravesteyn Kabel- en Montagesysteem uit Lopik begonnen met het weghalen van talloze oude en verkeerd liggende telecomkabels langs muziekcentrum Vredenburg. Als voorbereiding op de bouw van een winkel/appartementencomplex op het Vredenburgplein en de verbouwing van het Muziekpaleis worden de kabels vervangen en gecentreerd in een diepe goot neergelegd. In de grond liggen de met stalen platen afgeschermde kabels naast de moderne glasvezelkabels verspreid in een 8 meter diepe goot die in augustus samen in een smalle 90 centimeter brede goot moeten liggen. Foto: Ton Borsboom

In het centrum van Utrecht zijn medewerkers van Ravesteyn Kabel- en Montagesysteem uit Lopik begonnen met het weghalen van talloze oude en verkeerd liggende telecomkabels langs muziekcentrum Vredenburg. Als voorbereiding op de bouw van een winkel/appartementencomplex op het Vredenburgplein en de verbouwing van het Muziekpaleis worden de kabels vervangen en gecentreerd in een diepe goot neergelegd. In de grond liggen de met stalen platen afgeschermde kabels naast de moderne glasvezelkabels verspreid in een 8 meter diepe goot die in augustus samen in een smalle 90 centimeter brede goot moeten liggen. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel