nieuws

ING werkt mee aan project Bavelse Berg

bouwbreed Premium

Grontmij Nederland en ING Real Estate zijn overeengekomen samen het project Park De Bavelse Berg in Breda te ontwikkelen. De komende maanden werken ze de plannen verder uit. Een paar maanden geleden sloot Grontmij na een lange periode van voorbereiding al een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Breda en Maver, de beoogde exploitant.

Grontmij Nederland en ING Real Estate zijn overeengekomen samen het project Park De Bavelse Berg in Breda te ontwikkelen. De komende maanden werken ze de plannen verder uit. Een paar maanden geleden sloot Grontmij na een lange periode van voorbereiding al een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Breda en Maver, de beoogde exploitant.
Bavelse Berg, op de voormalige vuilstortplaats tussen Bavel en Dorst, wordt een recreatiegebied van ongeveer 60 hectare. De procedures zijn inmiddels in gang gezet.

Reageer op dit artikel