nieuws

Imtech bouwt Britse waterzuivering

bouwbreed

Technisch dienstverlener Imtech bouwt een waterzuiveringsinstallatie in de Britse regio East Anglia. Opdrachtgever is Anglian Water Services. Met de opdracht is 73 miljoen euro gemoeid. De helft van dat bedrag gaat naar Imtech Technical Services, de andere helft naar Galliford Try waarmee het bedrijf samenwerkt.

Technisch dienstverlener Imtech bouwt een waterzuiveringsinstallatie in de Britse regio East Anglia. Opdrachtgever is Anglian Water Services. Met de opdracht is 73 miljoen euro gemoeid. De helft van dat bedrag gaat naar Imtech Technical Services, de andere helft naar Galliford Try waarmee het bedrijf samenwerkt.
De zuiveringsinstallatie voorziet circa een miljoen inwoners van de regio van schoon water. Het betreft een van de grootste projecten op dit gebied in Engeland. “Het is het grootste project dat Imtech ooit heeft binnengehaald in de Engelse watermarkt”, aldus een toelichting van het bedrijf.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels