nieuws

Global PU Hybride-lak voor binnen en buiten

bouwbreed

Global Paint Products heeft met de PU Hybride een nieuwe watergedragen aflak voor binnen en buiten. De duurzame verf is te gebruiken als voor- en aflak van nieuwe en al behandelde ondergronden, zoals bijvoorbeeld houten ramen en deuren, geveltimmerwerk, metalen en kunststoffen. PU Hybride is er in glans en zijdeglans. De lak is waterverdunbaar, elastisch, goed schuurbaar en overschilderbaar. Verwerken kan met een langharige (acryl)kwast, een verf- of een acrylroller.

Global Paint Products heeft met de PU Hybride een nieuwe watergedragen aflak voor binnen en buiten. De duurzame verf is te gebruiken als voor- en aflak van nieuwe en al behandelde ondergronden, zoals bijvoorbeeld houten ramen en deuren, geveltimmerwerk, metalen en kunststoffen. PU Hybride is er in glans en zijdeglans. De lak is waterverdunbaar, elastisch, goed schuurbaar en overschilderbaar. Verwerken kan met een langharige (acryl)kwast, een verf- of een acrylroller.

Reageer op dit artikel