nieuws

Bouwmarkten naar Doe-het-zelf Groep

bouwbreed

De bouwmarkten Hubo, Doeland, Big Boss en Multimate komen onder één dak. De franchiseorganisaties die de formules beheren, HDB Groep uit Den Dolder en Serboucom uit Enschede, zijn gefuseerd tot Doe-het-zelf Groep Nederland (DGN Beheer). Dat geeft Serboucom bekendgemaakt. Door de fusie ontstaat een organisatie met ruim 430 locaties en een jaaromzet van ongeveer 500 miljoen euro, die circa 10 procent van de doe-het-zelfmarkt in handen heeft. Het is de bedoeling dat de winkelformules Multimate en Big Boss worden samengevoegd tot Multimate Service Bouwmarkten.

De bouwmarkten Hubo, Doeland, Big Boss en Multimate komen onder één dak. De franchiseorganisaties die de formules beheren, HDB Groep uit Den Dolder en Serboucom uit Enschede, zijn gefuseerd tot Doe-het-zelf Groep Nederland (DGN Beheer). Dat geeft Serboucom bekendgemaakt. Door de fusie ontstaat een organisatie met ruim 430 locaties en een jaaromzet van ongeveer 500 miljoen euro, die circa 10 procent van de doe-het-zelfmarkt in handen heeft. Het is de bedoeling dat de winkelformules Multimate en Big Boss worden samengevoegd tot Multimate Service Bouwmarkten.

Reageer op dit artikel