nieuws

BAM-huis

bouwbreed

BAM Utiliteitsbouw is in Den Haag begonnen met de opbouw van het BAM-huis. In het door Pierre Gautier architecture ontworpen complex dat in samenwerking met OVG Projectontwikkeling is ontwikkeld, komen de kantoren van BAM Utiliteitsbouw, BAM Woningbouw en BAM Techniek te zitten. Het complex krijgt een totale vloeroppervlakte van bijna 7000 vierkante meter, moet in het voorjaar van 2008 worden opgeleverd en is ondertussen verkocht aan Scottish Widows Investment Partnership.

BAM Utiliteitsbouw is in Den Haag begonnen met de opbouw van het BAM-huis. In het door Pierre Gautier architecture ontworpen complex dat in samenwerking met OVG Projectontwikkeling is ontwikkeld, komen de kantoren van BAM Utiliteitsbouw, BAM Woningbouw en BAM Techniek te zitten. Het complex krijgt een totale vloeroppervlakte van bijna 7000 vierkante meter, moet in het voorjaar van 2008 worden opgeleverd en is ondertussen verkocht aan Scottish Widows Investment Partnership.
Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel