nieuws

aandeelkoersen ma 9 juli

bouwbreed Premium

Het installatiebedrijf GTI renoveert de elektrotechnische installaties van het Havenziekenhuis in Rotterdam. Met de opdracht is een bedrag van 1,5 miljoen euro gemoeid. Naast het Havenziekenhuis pakt GTI ook de nabijgelegen huisvesting van het Instituut voor Tropische Ziekten aan dat onderdeel uitmaakt van het project. De oplevering van de nieuwe installatie staat voor de winter van 2009 op de agenda. Naast vervanging van de bestaande installaties brengt GTI ook een aantal nieuwe technische snufjes aan in het zie kenhuis.

Het installatiebedrijf GTI renoveert de elektrotechnische installaties van het Havenziekenhuis in Rotterdam. Met de opdracht is een bedrag van 1,5 miljoen euro gemoeid. Naast het Havenziekenhuis pakt GTI ook de nabijgelegen huisvesting van het Instituut voor Tropische Ziekten aan dat onderdeel uitmaakt van het project. De oplevering van de nieuwe installatie staat voor de winter van 2009 op de agenda. Naast vervanging van de bestaande installaties brengt GTI ook een aantal nieuwe technische snufjes aan in het zie kenhuis.

Reageer op dit artikel