nieuws

Zorgboerderij op de schop

bouwbreed

Aan de buitenkant is er straks niets te zien van de verbouwing want de muren blijven staan. Maar van binnen krijgt De Hoge Born een forse uitbreiding. De zorgboerderij in Wageningen biedt werk en therapie aan volwassenen met psychiatrische problemen en mensen met een verstandelijke beperking werkt samen met de universiteit van Wageningen. Nu is er ruimte voor tien dagbehandelingplekken en zeven klinische patiënten. Als Roseboom uit Ede klaar is met slopen, maakt bouwbedrijf Grootheest uit Bennekom de boerderij geschikt voor ongeveer vijfentwintig psychiatrische patiënten en vijftien mensen met een verstandelijke beperking. De vernieuwde boerderij is ontworpen door architectenbureau Maarten Hindriks, die ook de directie over de verbouwing voert. Als alles volgens planning verloopt wordt De Hoge Born in juni 2008 opgeleverd.

Aan de buitenkant is er straks niets te zien van de verbouwing want de muren blijven staan. Maar van binnen krijgt De Hoge Born een forse uitbreiding. De zorgboerderij in Wageningen biedt werk en therapie aan volwassenen met psychiatrische problemen en mensen met een verstandelijke beperking werkt samen met de universiteit van Wageningen. Nu is er ruimte voor tien dagbehandelingplekken en zeven klinische patiënten. Als Roseboom uit Ede klaar is met slopen, maakt bouwbedrijf Grootheest uit Bennekom de boerderij geschikt voor ongeveer vijfentwintig psychiatrische patiënten en vijftien mensen met een verstandelijke beperking. De vernieuwde boerderij is ontworpen door architectenbureau Maarten Hindriks, die ook de directie over de verbouwing voert. Als alles volgens planning verloopt wordt De Hoge Born in juni 2008 opgeleverd.

Reageer op dit artikel