nieuws

Wonen met zorg

bouwbreed Premium

 Medewerkers van de Slokker Bouwgroep zijn bezig met het sluiten van de gevel van het woonzorgcomplex in Hoofddorp. Het uit twee gebouwen van 330 en 360 vierkante meter bestaande complex wordt voorzien van spouwbladen met kozijnen. Na oplevering halverwege 2008 telt het gebouw 150 appartementen, een apotheek, een gezondheidscentrum, restaurants en ruimtes voor fysiotherapie. Ook domotica ontbreekt niet: het licht gaat bij binnenkomst automatisch aan. Tevens worden voorbereidingen getroffen voor voorzieningen die later definitief kunnen worden ingevuld, mochten de bewoners meer zorg nodig hebben. Slokker bouwt het complex in opdracht van de Stichting Amstelring, Ons Tweede Thuis en woningbouwvereniging Woonmaatschappij. Het ontwerp is van INBO architecten.

 Medewerkers van de Slokker Bouwgroep zijn bezig met het sluiten van de gevel van het woonzorgcomplex in Hoofddorp. Het uit twee gebouwen van 330 en 360 vierkante meter bestaande complex wordt voorzien van spouwbladen met kozijnen. Na oplevering halverwege 2008 telt het gebouw 150 appartementen, een apotheek, een gezondheidscentrum, restaurants en ruimtes voor fysiotherapie. Ook domotica ontbreekt niet: het licht gaat bij binnenkomst automatisch aan. Tevens worden voorbereidingen getroffen voor voorzieningen die later definitief kunnen worden ingevuld, mochten de bewoners meer zorg nodig hebben. Slokker bouwt het complex in opdracht van de Stichting Amstelring, Ons Tweede Thuis en woningbouwvereniging Woonmaatschappij. Het ontwerp is van INBO architecten.

Reageer op dit artikel