nieuws

Waterrijk

bouwbreed

Waterrijk

In de Woerdense nieuwbouwwijk Waterrijk werken metselaars van Van Wijnen aan de muren van scholencomplex Brede School. In het gebouw dat in opdracht van de gemeente gebouwd wordt. is ruimte voor basisschool De Regenboog, en de Stichting Kinderopvang Midden Nederland. De door Topos Architecten ontworpen school krijgt 23 klaslokalen en een groot gymnastieklokaal dat in het weekend door de buurt gebruikt kan worden. Van Wijnen gaat daarnaast ook nog 70 starterswoningen bouwen die onderdeel zijn van het nieuwbouwproject..

In de Woerdense nieuwbouwwijk Waterrijk werken metselaars van Van Wijnen aan de muren van scholencomplex Brede School. In het gebouw dat in opdracht van de gemeente gebouwd wordt. is ruimte voor basisschool De Regenboog, en de Stichting Kinderopvang Midden Nederland. De door Topos Architecten ontworpen school krijgt 23 klaslokalen en een groot gymnastieklokaal dat in het weekend door de buurt gebruikt kan worden. Van Wijnen gaat daarnaast ook nog 70 starterswoningen bouwen die onderdeel zijn van het nieuwbouwproject..

Reageer op dit artikel