nieuws

Volvo-graafmachines maken bouwafval klein

bouwbreed

Smink Beheer heeft voor zijn afvalverwerkingsbedrijf in Amersfoort twee Volvo EC210C rupsgraafmachines aangeschaft. De graafmachines, die zijn gekocht via Kuiken Construction Equipment, worden ingezet voor het voorsorteren van het aangeleverde bouw- en sloopafval. Met de sorteergrijper halen de graafmachines de grove delen eruit en maken deze kleiner en fijner. Het afval wordt samengeperst en naar Zweden verscheept, om te worden gebruikt als brandstof voor de stadsverwarming. De graafmachines zijn voorzien van diverse extra’s zoals een hydraulische omkeerfan en een overdruksysteem.

Smink Beheer heeft voor zijn afvalverwerkingsbedrijf in Amersfoort twee Volvo EC210C rupsgraafmachines aangeschaft. De graafmachines, die zijn gekocht via Kuiken Construction Equipment, worden ingezet voor het voorsorteren van het aangeleverde bouw- en sloopafval. Met de sorteergrijper halen de graafmachines de grove delen eruit en maken deze kleiner en fijner. Het afval wordt samengeperst en naar Zweden verscheept, om te worden gebruikt als brandstof voor de stadsverwarming. De graafmachines zijn voorzien van diverse extra’s zoals een hydraulische omkeerfan en een overdruksysteem.

Reageer op dit artikel