nieuws

Vastgoedbedrijf VHS verandert van naam

bouwbreed Premium

SHrS VHS Onroerend Goed Maatschappij gaat verder onder de naam Accres Real Estate. Dat heeft het vastgoedbedrijf bekendgemaakt. Dochtermaatschappijen Penningstaete en Dukaatstaete krijgen eveneens de nieuwe naam aangemeten.

SHrS VHS Onroerend Goed Maatschappij gaat verder onder de naam Accres Real Estate. Dat heeft het vastgoedbedrijf bekendgemaakt. Dochtermaatschappijen Penningstaete en Dukaatstaete krijgen eveneens de nieuwe naam aangemeten.
Accres richt zich op beleggen in en ontwikkelen van commercieel onroerend goed in Nederland. De vastgoedportefeuille bedraagt ongeveer 625 miljoen euro.
Ed Maas verkocht VHS vorig jaar aan een groep investeerders, waaronder Breevast en FGH Bank. Een jaar eerder haalde Maas het vastgoedbedrijf van de beurs nadat hij in conflict was geraakt met toezichthouder AFM.

Reageer op dit artikel