nieuws

Vakbond FNV vindtbod beton-cao te mager

bouwbreed Premium

Het bod van de werkgevers in de betonbranche om tot een nieuwe cao te komen, is vakbond FNV Bondgenoten veel te mager.

Het bod van de werkgevers in de betonbranche om tot een nieuwe cao te komen, is vakbond FNV Bondgenoten veel te mager.
“Het loonbod van een keer 2,75 en een keer 3 procent is echt te weinig voor een principe-akkoord”, zegt onderhandelaar Piet Janssen. FNV Bondgenoten is blij dat acties en dreigende stakingen de werkgevers weer in beweging hebben gebracht. “De werkgevers zijn aardig opgeschoven”, aldus Janssen. “Zichtbaar hebben ze de angel gehaald uit verschillende onderwerpen die ter discussie staan”. Maandag is het eindbod van de werkgevers binnen de vakbond onderwerp van gesprek met kaderleden.

Reageer op dit artikel