nieuws

Stalen bekisting

bouwbreed

In Leidsche Rijn in Zuid-Holland bereiden medewerkers van Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten het wegtillen van een 9 meter hoge stalen bekisting voor. De gigantische plaat is nodig voor de bouw van een theaterzaal die onderdeel vormt van de door Vera Yanonshtchinsky Architecten ontworpen Cultuurcampus Vleuterweide. In opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Utrecht en in samenwerking met woningcorporatie Portaal worden verder onder meer een bibliotheek, muziekschool, kinderopvang en ruim vijftig huurwoningen gebouwd. Het project moet medio 200 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

In Leidsche Rijn in Zuid-Holland bereiden medewerkers van Ballast Nedam Bouw Speciale Projecten het wegtillen van een 9 meter hoge stalen bekisting voor. De gigantische plaat is nodig voor de bouw van een theaterzaal die onderdeel vormt van de door Vera Yanonshtchinsky Architecten ontworpen Cultuurcampus Vleuterweide. In opdracht van het Ontwikkelingsbedrijf Gemeente Utrecht en in samenwerking met woningcorporatie Portaal worden verder onder meer een bibliotheek, muziekschool, kinderopvang en ruim vijftig huurwoningen gebouwd. Het project moet medio 200 klaar zijn. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels