nieuws

Schadeclaim

bouwbreed

In Cobouw van 5 juni (nummer 104) wordt in het artikel ‘Ontwikkelaar eist schadevergoeding KPN’ gesteld dat de Limburgse ontwikkelaar Muermans Vastgoed Holding BV schadevergoeding eist van KPN. Muermans Vastgoed Holding BV heeft in goed overleg met KPN eertijds afgezien van de verdere ontwikkeling van de TV torens. Van een schadeclaim van Muermans jegens KPN is géén sprake.

In Cobouw van 5 juni (nummer 104) wordt in het artikel ‘Ontwikkelaar eist schadevergoeding KPN’ gesteld dat de Limburgse ontwikkelaar Muermans Vastgoed Holding BV schadevergoeding eist van KPN. Muermans Vastgoed Holding BV heeft in goed overleg met KPN eertijds afgezien van de verdere ontwikkeling van de TV torens. Van een schadeclaim van Muermans jegens KPN is géén sprake.
G.J.A. van Dinter
Muermans Groep, Roermond
l.vanbrug@muermans.nl

Reageer op dit artikel