nieuws

Sandvik koopt Engelse Extec-zeefinstallaties

bouwbreed

Gereedschaps- en mijnbouwfabrikant Sandvik heeft de Engelse fabrikant van breek- en zeefinstallaties Extec gekocht. De prijs is door partijen niet bekendgemaakt. Sandvik kocht Extec van investeringsmaatschappij 3i, dat sinds een aantal jaren de scepter zwaaide bij het bedrijf uit Derbyshire. Extec noteerde vorig jaar een omzet van bijna 200 miljoen euro. Sandvik heeft ook dochterbedrijf Fintec uitgekocht waarmee de Zweden zich als een van de belangrijkste spelers op de markt presenteren.

Gereedschaps- en mijnbouwfabrikant Sandvik heeft de Engelse fabrikant van breek- en zeefinstallaties Extec gekocht. De prijs is door partijen niet bekendgemaakt. Sandvik kocht Extec van investeringsmaatschappij 3i, dat sinds een aantal jaren de scepter zwaaide bij het bedrijf uit Derbyshire. Extec noteerde vorig jaar een omzet van bijna 200 miljoen euro. Sandvik heeft ook dochterbedrijf Fintec uitgekocht waarmee de Zweden zich als een van de belangrijkste spelers op de markt presenteren.

Reageer op dit artikel