nieuws

Perfecte hoogglans met Basispakket Polijsten

bouwbreed

Interieurbouwers die werken met hoogglans lak kunnen baat hebben bij het nieuwe Basispakket Polijsten van Wiltec.

Interieurbouwers die werken met hoogglans lak kunnen baat hebben bij het nieuwe Basispakket Polijsten van Wiltec.
Bij lakken in hoogglans zijn stofdeeltjes (sinaasappelwaas) en andere oneffenheden in de lak een veel voorkomend probleem. Polijsten maakt het oppervlak weer glad, waarbij niet opnieuw hoeft worden geschuurd, gelakt en gedroogd. Het zorgt in één stap voor een perfecte kwaliteit hoogglans, ook op donkere kleuren, meldt Wiltec.
Het Basispakket Polijsten bestaat uit een draagkoffer gevuld met een elektrische polijstmachine, micro-schuurschijfjes, pasta, verschillende pads en andere basis benodigdheden zoals een reinigingsborstel, microvezeldoek en markeerpen.

Reageer op dit artikel