nieuws

Pall-X Nano parketlak voor hoge belasting

bouwbreed

SHrS Houten vloeren in gebouwen als scholen, kantoren, concertzalen en dergelijke hebben veel te verduren van het grote aantal mensen dat erop loopt. Pallmann heeft een nieuwe parketlak ontwikkeld die houten vloeren beter beschermt tegen zware belasting. Volgens de fabrikant is deze Pall-X Nano de eerste parketlak die werkt met nanotechnologie. Door nanodeeltjes toe te voegen aan de lak is een product gecreëerd met vuilafstotende eigenschappen tegen bijvoorbeeld vocht, vet en olie.

SHrS Houten vloeren in gebouwen als scholen, kantoren, concertzalen en dergelijke hebben veel te verduren van het grote aantal mensen dat erop loopt. Pallmann heeft een nieuwe parketlak ontwikkeld die houten vloeren beter beschermt tegen zware belasting. Volgens de fabrikant is deze Pall-X Nano de eerste parketlak die werkt met nanotechnologie. Door nanodeeltjes toe te voegen aan de lak is een product gecreëerd met vuilafstotende eigenschappen tegen bijvoorbeeld vocht, vet en olie.

Reageer op dit artikel