nieuws

Noord-Holland zoekt hoogopgeleide trainees

bouwbreed

SHrS De Provincie Noord-Holland start in september met het Jong Talent Programma, een traineeship voor mensen met een universitaire of hbo-opleiding en maximaal twee jaar werkervaring. Twintig trainees krijgen de kans om twee jaar lang verschillende functies te vervullen in combinatie met een trainingsprogramma. Aanmelden is mogelijk tot 8 juni via www.noord-holland.nl

SHrS De Provincie Noord-Holland start in september met het Jong Talent Programma, een traineeship voor mensen met een universitaire of hbo-opleiding en maximaal twee jaar werkervaring. Twintig trainees krijgen de kans om twee jaar lang verschillende functies te vervullen in combinatie met een trainingsprogramma. Aanmelden is mogelijk tot 8 juni via www.noord-holland.nl

Reageer op dit artikel