nieuws

Nieuw onderkomen voor Zwarte Corps

bouwbreed

Vakvereniging Het Zwarte Corps heeft een nieuw onderkomen betrokken in Nieuwegein. De organisatie viert dit jaar het zestigjarig bestaan. In die tijd groeide het van een vereniging met enkele leden tot een professionele club waarvan ruim 11.000 vakmensen lid zijn. Voor de toekomst heeft de organisatie veel plannen. “Dienstverlening dicht bij de leden en vakmanschap spelen hierbij een centrale rol”, aldus een toelichting. Om die ambities waar te kunnen maken, was grotere huisvesting nodig. Het nieuwe kantoor werd geopend door Wim Kuijken, Secretaris Generaal van het ministerie van Verkeer en Waterstaat .

Vakvereniging Het Zwarte Corps heeft een nieuw onderkomen betrokken in Nieuwegein. De organisatie viert dit jaar het zestigjarig bestaan. In die tijd groeide het van een vereniging met enkele leden tot een professionele club waarvan ruim 11.000 vakmensen lid zijn. Voor de toekomst heeft de organisatie veel plannen. “Dienstverlening dicht bij de leden en vakmanschap spelen hierbij een centrale rol”, aldus een toelichting. Om die ambities waar te kunnen maken, was grotere huisvesting nodig. Het nieuwe kantoor werd geopend door Wim Kuijken, Secretaris Generaal van het ministerie van Verkeer en Waterstaat .

Reageer op dit artikel