nieuws

Nederland in trek bij buitenlandse studenten

bouwbreed

SHrS Het aantal buitenlandse studenten in het Nederlands hoger onderwijs blijft groeien. Vergeleken met het afgelopen jaar is hun aantal met 1250 toegenomen tot 49.750. Hiervan staan er 37.000 ingeschreven in het door de overheid bekostigd hoger onderwijs. Duitsland blijft verreweg de belangrijkste leverancier en neemt 35 procent van deze laatste groep voor haar rekening. Dat staat in de nieuwe editie van de monitor van Internationale mobiliteit in het onderwijs in Nederland.

SHrS Het aantal buitenlandse studenten in het Nederlands hoger onderwijs blijft groeien. Vergeleken met het afgelopen jaar is hun aantal met 1250 toegenomen tot 49.750. Hiervan staan er 37.000 ingeschreven in het door de overheid bekostigd hoger onderwijs. Duitsland blijft verreweg de belangrijkste leverancier en neemt 35 procent van deze laatste groep voor haar rekening. Dat staat in de nieuwe editie van de monitor van Internationale mobiliteit in het onderwijs in Nederland.

Reageer op dit artikel