nieuws

Natuurmonumenten wil minder bebouwing

bouwbreed

Grond beschermen tegen bebouwen en meer groene ruimte creëren om klimaatproblemen op te lossen en het aan elkaar koppelen van natuurgebieden, zijn de pijlers van het beleid van Natuurmonumenten voor de komende twee jaar. Daarnaast wil de organisatie dat in de bebouwde omgeving meer ruimte komt voor natuur, en dat meer vrijwilligers worden geworven voor onderhoud van natuurgebieden. Het idee is om aan te tonen dat Nederlanders zelf iets kunnen doen om de natuur in hun woonomgeving te verbeteren.

Grond beschermen tegen bebouwen en meer groene ruimte creëren om klimaatproblemen op te lossen en het aan elkaar koppelen van natuurgebieden, zijn de pijlers van het beleid van Natuurmonumenten voor de komende twee jaar. Daarnaast wil de organisatie dat in de bebouwde omgeving meer ruimte komt voor natuur, en dat meer vrijwilligers worden geworven voor onderhoud van natuurgebieden. Het idee is om aan te tonen dat Nederlanders zelf iets kunnen doen om de natuur in hun woonomgeving te verbeteren.

Reageer op dit artikel