nieuws

N65 wordt veiliger enbeter bereikbaar

bouwbreed

Rijkswaterstaat en de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Vught en Haaren trekken circa 15 miljoen euro uit om veiligheid en doorstroming op de N65 tussen Tilburg en Den Bosch te verbeteren. De eerste drie gemeenten zijn akkoord. Rijkswaterstaat verwacht dat Haaren dit jaar instemt.

Rijkswaterstaat en de gemeenten Tilburg, Oisterwijk, Vught en Haaren trekken circa 15 miljoen euro uit om veiligheid en doorstroming op de N65 tussen Tilburg en Den Bosch te verbeteren. De eerste drie gemeenten zijn akkoord. Rijkswaterstaat verwacht dat Haaren dit jaar instemt.
Het betreft diverse maatregelen over het hele traject. Bij de aansluiting Berkel-Enschot komen drie rotondes, bij Vught worden diverse kruisingen aangepast, wegen worden afgesloten van de N65 en aangesloten op nieuwe parallelwegen. In 2008 beginnen de werkzaamheden.

Reageer op dit artikel