nieuws

n BAM

bouwbreed Premium

De zesduizend lease- en bedrijfswagens van BAM rijden voortaan op Shell V-Power diesel. Het concern heeft daartoe een contract gesloten met de Brits-Nederlandse oliemaatschappij. BAM schakelt over op de schonere brandstof in het kader van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. V-Power diesel kost meer dan gewone diesel, maar zorgt volgens Shell voor betere prestaties en een lagere uitstoot van CO 2 en zwavel.

De zesduizend lease- en bedrijfswagens van BAM rijden voortaan op Shell V-Power diesel. Het concern heeft daartoe een contract gesloten met de Brits-Nederlandse oliemaatschappij. BAM schakelt over op de schonere brandstof in het kader van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. V-Power diesel kost meer dan gewone diesel, maar zorgt volgens Shell voor betere prestaties en een lagere uitstoot van CO 2 en zwavel.

Reageer op dit artikel