nieuws

Minimale ruimte

bouwbreed

In de schaduw van St. Paul’s Cathedral in Londen werkt machinist Damian Horan van aannemer J. Reddington met een New Holland E215LC rupsgraver. Aan de giek is een derde deel gekoppeld waardoor tot op een diepte van 15 meter gegraven kan worden. En dat is nodig op de krappe binnenstedelijke bouwplaats waar midden tussen de kantoorgebouwen het vijfsterren The Grange St. Paul’s Hotel wordt gebouwd. “Grootste probleem op de bouwplaats van net 2000 vierkante meter is de aanvoer van bouwmaterialen”, zegt Horan. “Alles moet door een nauwe, doodlopende steeg.” De langere giek maakt niet alleen het ontgraven van de fundering gemakkelijker, ook hoeven gereedstaande vrachtwagens niet door die nauwe steeg.

In de schaduw van St. Paul’s Cathedral in Londen werkt machinist Damian Horan van aannemer J. Reddington met een New Holland E215LC rupsgraver. Aan de giek is een derde deel gekoppeld waardoor tot op een diepte van 15 meter gegraven kan worden. En dat is nodig op de krappe binnenstedelijke bouwplaats waar midden tussen de kantoorgebouwen het vijfsterren The Grange St. Paul’s Hotel wordt gebouwd. “Grootste probleem op de bouwplaats van net 2000 vierkante meter is de aanvoer van bouwmaterialen”, zegt Horan. “Alles moet door een nauwe, doodlopende steeg.” De langere giek maakt niet alleen het ontgraven van de fundering gemakkelijker, ook hoeven gereedstaande vrachtwagens niet door die nauwe steeg.

Reageer op dit artikel