nieuws

Marotte introduceertpanelen met 3D-effect

bouwbreed

Het Franse bedrijf Marotte lanceert een serie decoratiepanelen met driedimensionale effecten. Deze serie ‘Design by Marotte’ is gemaakt van mdf met een blad van corian, waarin een reliëf – met een speciale machine – is gefreesd. Het paneel is ontwikkeld in samenwerking met de fabrikant van Corian, DuPont.

Het Franse bedrijf Marotte lanceert een serie decoratiepanelen met driedimensionale effecten. Deze serie ‘Design by Marotte’ is gemaakt van mdf met een blad van corian, waarin een reliëf – met een speciale machine – is gefreesd. Het paneel is ontwikkeld in samenwerking met de fabrikant van Corian, DuPont.
Er zijn drie basislijnen, Thalweg, Drop en Zen Wave. Thalweg roept het beeld op van de duinen in de Sahara. Er zijn drie dessins met onregelmatig gesneden groeven. De Drop-serie heeft een honingraatstructuur.
De panelen zijn geschikt voor wandbekleding, meubilair en deuren. Corian is er in ruim honderd standaardkleuren. Het materiaal is niet poreus, vlekbestendig, repareerbaar, gemakkelijk schoon te houden en te recyclen.

Reageer op dit artikel