nieuws

Leidschenveen

bouwbreed

In nieuwbouwwijk Leidschenveen bij Den Haag werkt een steigerbouwer in de druilerige regen aan het door BAM Vastgoed ontwikkelde project ’t Hoge Veen. Het complex naar een ontwerp van AWG Architecten uit Antwerpen bestaat uit vier torens rondom een groot plein waar winkels, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, 23 stadswoningen en 169 appartementen komen. Het geheel wordt uitgevoerd in klassieke roodbruine metselsteen.

In nieuwbouwwijk Leidschenveen bij Den Haag werkt een steigerbouwer in de druilerige regen aan het door BAM Vastgoed ontwikkelde project ’t Hoge Veen. Het complex naar een ontwerp van AWG Architecten uit Antwerpen bestaat uit vier torens rondom een groot plein waar winkels, een bibliotheek, een kinderdagverblijf, 23 stadswoningen en 169 appartementen komen. Het geheel wordt uitgevoerd in klassieke roodbruine metselsteen.

Reageer op dit artikel