nieuws

Leiding

bouwbreed

Tussen Kampen en IJsselmuiden legt aannemersbedrijf A.Hak in opdracht van Essent een nieuwe gasleiding aan. De ongeveer 2 kilometer lange leiding is bedoeld voor de uitbreiding van het glastuinbouwgebied in de Koekoekspolder. Aannemer Van Vulpen zorgt ervoor dat de gasleiding met een doorsnee van 2300 millimeter onder de IJssel wordt gelegd. Het bedrijf doet dat met een 446 meter lange gestuurde boring. Het karwei is volgens de planning voor de bouwvak klaar.

Tussen Kampen en IJsselmuiden legt aannemersbedrijf A.Hak in opdracht van Essent een nieuwe gasleiding aan. De ongeveer 2 kilometer lange leiding is bedoeld voor de uitbreiding van het glastuinbouwgebied in de Koekoekspolder. Aannemer Van Vulpen zorgt ervoor dat de gasleiding met een doorsnee van 2300 millimeter onder de IJssel wordt gelegd. Het bedrijf doet dat met een 446 meter lange gestuurde boring. Het karwei is volgens de planning voor de bouwvak klaar.
Foto: Noordoost

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels