nieuws

Laskap Speedglas SL licht en modern

bouwbreed Premium

3M uit Zoeterwoude heeft een nieuwe lichtgewicht laskap. Deze Speedglas SL heeft een automatisch donkerkleurend lasfilter en een comfortabele hoofdband. Het uiterlijk is modern en stoer. De Speedglas SL weegt slechts 360 gram, wat zo’n 26 procent lichter is dan vorige modellen van de fabrikant. De nieuwe helm is gemaakt van sterk lichtgewicht materiaal, dat geen vocht absorbeert en niet zacht wordt. De hoofdband is ook een nieuwe aanpassing. Er zijn diverse instellingsmogelijkheden. De lasser kan de gezichtshoek van de laskap naar wens aanpassen. Daarnaast kan de laskap in vier standen dichterbij of verder van het gezicht af worden geplaatst, zodat iedere persoonlijke voorkeur is in te stellen, bijvoorbeeld op de grootte van de neus en het al dan niet dragen van een bril. De hoofdband heeft een gaatjespatroon, waardoor hij ademt en comfortabeler is voor de lasser.

3M uit Zoeterwoude heeft een nieuwe lichtgewicht laskap. Deze Speedglas SL heeft een automatisch donkerkleurend lasfilter en een comfortabele hoofdband. Het uiterlijk is modern en stoer. De Speedglas SL weegt slechts 360 gram, wat zo’n 26 procent lichter is dan vorige modellen van de fabrikant. De nieuwe helm is gemaakt van sterk lichtgewicht materiaal, dat geen vocht absorbeert en niet zacht wordt. De hoofdband is ook een nieuwe aanpassing. Er zijn diverse instellingsmogelijkheden. De lasser kan de gezichtshoek van de laskap naar wens aanpassen. Daarnaast kan de laskap in vier standen dichterbij of verder van het gezicht af worden geplaatst, zodat iedere persoonlijke voorkeur is in te stellen, bijvoorbeeld op de grootte van de neus en het al dan niet dragen van een bril. De hoofdband heeft een gaatjespatroon, waardoor hij ademt en comfortabeler is voor de lasser.

Reageer op dit artikel