nieuws

Geluidsarm asfalt op A12 bij Voorburg

bouwbreed

De rijstroken op de A12 bij Voorburg richting Utrecht moeten worden voorzien van geluidsarm asfalt. De snelheidslimiet wordt vervolgens verhoogd van 80 naar 100 kilometer. Daarnaast dienen er geluidsschermen bij te komen. De totale kosten komen naar verwachting uit op 6 miljoen euro. Verkeersminister Eurlings laat de Tweede Kamer weten eind dit jaar precies te weten wat er moet gebeuren.

De rijstroken op de A12 bij Voorburg richting Utrecht moeten worden voorzien van geluidsarm asfalt. De snelheidslimiet wordt vervolgens verhoogd van 80 naar 100 kilometer. Daarnaast dienen er geluidsschermen bij te komen. De totale kosten komen naar verwachting uit op 6 miljoen euro. Verkeersminister Eurlings laat de Tweede Kamer weten eind dit jaar precies te weten wat er moet gebeuren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels