nieuws

Funderingspalen lassen

bouwbreed Premium

In Utrecht lassen medewerkers van een Heicombinatie Bodegraven funderingspalen vast tijdens de bouw van een nieuwe vestiging van Campo World Gouda. Het door Bébouw gebouwde complex dat duidelijk zichtbaar is vanaf de snelweg A12/A20 is ontworpen door Van Beek Lagtenberg uit Veenendaal en moet eind dit jaar open gaan. Gouwe Park is het nieuwe regionale bedrijventerrein dat wordt ontwikkeld door het bedrijvenschap Regio Gouda; een samenwerkingsverband van de gemeenten Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. De bruto omvang bedraagt 65 hectare waarvan 45 hectare uitgeefbaar is.

In Utrecht lassen medewerkers van een Heicombinatie Bodegraven funderingspalen vast tijdens de bouw van een nieuwe vestiging van Campo World Gouda. Het door Bébouw gebouwde complex dat duidelijk zichtbaar is vanaf de snelweg A12/A20 is ontworpen door Van Beek Lagtenberg uit Veenendaal en moet eind dit jaar open gaan. Gouwe Park is het nieuwe regionale bedrijventerrein dat wordt ontwikkeld door het bedrijvenschap Regio Gouda; een samenwerkingsverband van de gemeenten Gouda, Moordrecht en Waddinxveen. De bruto omvang bedraagt 65 hectare waarvan 45 hectare uitgeefbaar is.

Reageer op dit artikel