nieuws

Evenaar

bouwbreed

Met een Maxi-steker, een evenaar van Bomecon uit Nijkerk, worden breedplaten geplaatst tijdens werkzaamheden aan het politiebureau in Apeldoorn. De Maxi-steker is een hijsgereedschap dat is ontwikkeld om binnen de gevellijn materialen te lossen en te laden. Door het gebruik van de evenaar hoeft de uitkraging rond de toren niet te worden verwijderd, maar kunnen de platen in een ‘knik’ naar beneden worden gehesen. In het gebied Apeldoorn Zuid-West realiseert Van Gelderpark in samenwerking met BAM 52.000 vierkante meter kantoorruimte, voor onder meer de politie en brandweer.

Met een Maxi-steker, een evenaar van Bomecon uit Nijkerk, worden breedplaten geplaatst tijdens werkzaamheden aan het politiebureau in Apeldoorn. De Maxi-steker is een hijsgereedschap dat is ontwikkeld om binnen de gevellijn materialen te lossen en te laden. Door het gebruik van de evenaar hoeft de uitkraging rond de toren niet te worden verwijderd, maar kunnen de platen in een ‘knik’ naar beneden worden gehesen. In het gebied Apeldoorn Zuid-West realiseert Van Gelderpark in samenwerking met BAM 52.000 vierkante meter kantoorruimte, voor onder meer de politie en brandweer.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels