nieuws

Droste-terrein

bouwbreed Premium

Op het voormalige terrein van cacaofabriek Droste in Haarlem zijn medewerkers van aannemingsbedrijf Deurwaarder bezig met de bouw van nieuwe appartementen. Het terrein wordt herontwikkeld en er komen onder anderen 220 nieuwe appartementen. Twee karakteristieke gebouwen de kubusvormige cacaosilo (op foto, midden geheel gestript) en het rijksmonument met het cacaovrouwtje blijven bestaan. Verder komt er een grand café en een bedrijfsverzamelgebouw.  

Op het voormalige terrein van cacaofabriek Droste in Haarlem zijn medewerkers van aannemingsbedrijf Deurwaarder bezig met de bouw van nieuwe appartementen. Het terrein wordt herontwikkeld en er komen onder anderen 220 nieuwe appartementen. Twee karakteristieke gebouwen de kubusvormige cacaosilo (op foto, midden geheel gestript) en het rijksmonument met het cacaovrouwtje blijven bestaan. Verder komt er een grand café en een bedrijfsverzamelgebouw.  

Reageer op dit artikel