nieuws

Deurenfabrikant Albo biedt Sprint Service

bouwbreed

SHrS Albo Deuren levert maatwerkdeuren binnen twee à drie weken. Deze nieuwe leveringsgarantie presenteert het bedrijf aan professionals in de bouw onder de naam Albo Sprint Service. De service geldt voor het hele assortiment, van binnen- en buitendeuren in alle stijlen tot brandwerende deuren en speciale deuren voor de utiliteitsbouw.

SHrS Albo Deuren levert maatwerkdeuren binnen twee à drie weken. Deze nieuwe leveringsgarantie presenteert het bedrijf aan professionals in de bouw onder de naam Albo Sprint Service. De service geldt voor het hele assortiment, van binnen- en buitendeuren in alle stijlen tot brandwerende deuren en speciale deuren voor de utiliteitsbouw.
Om deze doorloopsnelheid te kunnen realiseren heeft Albo productie en logistiek geoptimaliseerd. Albo heeft een eigen productiebedrijf in Roemenië en een meerderheidsbelang in een deurenfabriek voor utiliteitdeuren in Duitsland. Verder zijn de eigen productiehallen in Albergen begin dit jaar uitgebreid met 3500 vierkante meter. Hier staat een moderne CNC-gestuurde machine, waarmee twee maatwerkdeuren tegelijk zijn te maken. De voorraad deuren op deze locatie bedraagt 60.000 exemplaren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels